



.png)
قبلا در مورد مقوله زمان در اکسل و اینکه چگونه اختلاف بین ساعتها رو محاسبه کنیم مطلبی منتشر کرده بودیم و حالا می خوایم با ارائه یک محصول ویژه در اکسل با عنوان محاسبه ساعت کارکرد در اکسل و صدور فیش حقوق مطلب قبلی رو تکمیل کنیم ، از شما علاقه مندان به نرم افزار اکسل و همراهان همیشگی خواهشمندم که این مطلب رو تا انتها مطالعه بفرمائید و ویدیوی معرفی که انتهای مطلب هست رو هم ببینید .
محاسبه ساعت کاری در اکسل
شاید با خودتون بگید که این که خیلی سادست میام دو تا ستون ایجاد می کنیم که یکی شامل ساعت ورود پرسنل باشه و یکی هم شامل ساعت خروج و این دو تا رو از هم کم میکنیم و حاصلشون رو با هم جمع می کنیم و نتیجه میشه ساعت کار کرد در اکسل ، ولی باید بهتون بگم به این سادگی ها هم نیست چرا ؟ چون باید مسائل زیر رو هم در نظر بگیرید:
- ساعت خروج در زوهای پنج شنبه با روزهای عادی فرق میکنه
- فایل اکسل شما باید طوری باشه که تاخیر و تعجیل رو هم حساب کنه
- برای روزهای جمعه تاخیر و تعجیل در نظر نگیره
- روزهای تعطیل رسمی و جمعه شامل اضافه کاری میشن که باید محاسبه بشه
- اگر کسی نیومد سرکار باید مشخص بشه که غیبت داشته یا مرخصی
- و….
در نرم افزاری که تحت اکسل ساخته شده و قصد آموزش 0 تا 100 اون رو به زبان ساده داریم موارد بالا تقریبا همگی مرتفع شده و در جهت تکمیل تر شدنش نیازمند نظرات ارزنده شما در قسمت نظرات همین مطلب هستیم .
شیت اصلی فایل محاسبه کارکرد پرسنل در اکسل
تصویر زیر نمایی از شیت اصلی نرم افزار رو نشون میده که بیشتر محاسبات توی اون انجام میشه .
محاسبه ساعات کارکرد و صدور فیش حقوقی در اکسس
محاسبه حقوق و دستمزد و فیش حقوقی در اکسل
فیش حقوقی در اکسل
و اما بعد از انجام محاسبات ، نرم افزار به راحتی و فقط با وارد کردن کد پرسنلی تمام محاسبات رو انجام میده و فیش حقوقی مثل تصویر بالا صادر میکنه که البته تمام قسمتهای این نرم افزار تحت اکسل قابل تغییر هست و شما میتونید با استفاده از آموزش 0 تا 100 که در سایت قرار گرفته اون رو مطابق میل خودتون تغییر بدین. البته تو این راه می تونید روی کمک هم حساب کنید و از قسمت تماس با ما مشکلات خودتون رو عنوان کنید.
[aparat id=”B5xrL” width=”720″]